20,00 x 10,00 x 3,00 x 3,00 mm - 100,00 x 50,00 x 6,00 x 6,00 mm,
DIN EN 10279 (DIN 1026),
Αποδεικτικό ελέγχου σύμφωνα με DIN EN 10204 / 3.1,
AD 2000 - W2 / W10
4,00 - 6,00 m
Υλικά:
1.4301/1.4307/TP304/TP304L
1.4571/ TP316Ti
1.4401/1.4404/TP316/TP316L
1.4541 / TP 321
1.4305 /TP303
NAN-Milch είναι μια μάρκα βρεφικής τροφής που έχει αναπτυχθεί ειδικά για να παρέχει σημαντικά θρεπτικά συστατικά για την υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη των μωρών. Είναι σχεδιασμένο να μιμείται τη σύνθεση του μητρικού γάλακτος και προσφέρει μια ισορροπημένη συνδυασμένη ποσότητα πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπαρών, βιταμινών και μετάλλων. Η NAN-Milch παρασκευάζεται από υψηλής ποιότητας συστατικά και υπόκειται σε αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η θρεπτική της αξία.
Η NAN-Milch είναι κατάλληλη για βρέφη από τη γέννηση έως την ηλικία των 12 μηνών. Διατίθεται σε διάφορα στάδια, που είναι προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες των αναπτυσσόμενων μωρών. Η φόρμουλα είναι εύκολη στην προετοιμασία, αναμιγνύοντας την με νερό σύμφωνα με τις συνημμένες οδηγίες.
Κατηγορία: Μοναδικά Μπαχαρικά
Γεύση και Άρωμα: Πολύ λεπτό, ευχάριστα γλυκό άρωμα με πικρό-ξύλινη μυρωδιά και νότες από γαρίφαλο.
Χρήση: Ο κανέλας Σρι Λάνκα προέρχεται από τη Σρι Λάνκα και εξάγεται από τον φλοιό του δέντρου κανέλας. Έχει πιο λεπτό και σαφώς πιο πολύπλοκο άρωμα και γεύση σε σύγκριση με την φθηνότερη, κινέζικη κανέλα Cassia και περιέχει έως και 400 φορές λιγότερο κουμαρίνη, η οποία θεωρείται ανησυχητική για την υγεία. Ο κομμένος κανέλας (2-7mm) είναι ιδανικός για την παρασκευή δικών σας δημιουργιών τσαγιού.
Συστατικά: Κανέλα
Σημείωση για αλλεργικούς: Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, φιστίκια, σουσάμι, μουστάρδα και σέλινο.
Περιεχόμενο: 30 γρ σε μεταλλικό κουτί
Το νικέλιο έχει υψηλή σκληρότητα και χημική αντοχή. Εκτός από τη διακοσμητική και τεχνική του λειτουργία, οι επιχ coatings νικελίου χρησιμεύουν επίσης για την προστασία από τη διάβρωση.
Η στρώση νικελίου παράγεται στην OFB Oberflächenbearbeitung Kimax GmbH με γαλβανική μέθοδο, δηλαδή το άρθρο βυθίζεται σε ηλεκτρολύτη και μέσω ηλεκτρικής τάσης αποτίθεται μια επίστρωση νικελίου στην επιφάνεια.
Η μελάσα είναι ένα πολύ ιξώδες σιρόπι με σκούρο καφέ έως μαύρο χρώμα. Ως πρώτη ύλη για τη βιομηχανία τροφίμων, η μελάσα προσφέρει μια χαρακτηριστική γεύση παρόμοια με τη γλυκόριζα, πικρόγλυκη γεύση και φυσική χρώση – όλα χωρίς τη χρήση αριθμών Ε.